Blog

Alles in onze wereld is frequentie. Alles. Als je niet trouw blijft aan jezelf, dan daalt je frequentie. Als je een keuze maakt uit zelfzorg en zelfliefde, dan stijgt je frequentie. Zo draag je bij aan de wereld. Als jij goed voor jezelf zorgt en jouw frequentie hoog houdt, dan zorg je voor een stijging in het collectieve energieveld.

In deze revolutionaire tijd hebben we te leren opnieuw verbinding te maken met de stem van het hart. Het hart overwint alles. Het hart zorgt voor volle aanwezigheid. Het hart wint altijd.

Wat als

26-10-2021

Wat als we binnenkort beseffen dat we ons leven lang al in illusie geleefd hebben?

Ideale wereld

12-10-2021

In mijn ideale wereld leef ik in een wereld waarin we beseffen dat iedereen vrij is om wel of geen verantwoordelijkheid op te nemen, maar waar we tegelijk beseffen dat we slechts voor één iemand verantwoordelijk kunnen zijn, namelijk onszelf.

Tweelingziel

22-09-2021

Velen onder jullie kennen de term wellicht al wel. Een tweelingziel zou betekenen dat één ziel in twee lichamen opgesplitst is. Als je je tweelingziel ontmoet, dan word je verplicht om te groeien. Een tweelingziel spiegelt je grootste pijnpunten en het is tegelijkertijd de grootste liefde die er bestaat. Er bestaat vaak een soort van aantrekking en...

Ascentie

01-09-2021

Het ascentieproces is stevig aan de gang. Het valt niet meer te ontkennen. De energie van mijn lichaam trilt regelmatig, ik heb regelmatig energiedipjes (dezelfde trilling maar dan in mijn lichaam in plaats van errond) die ik hopeloos met voeding probeer te compenseren, om dan exact hetzelfde symptoom op hetzelfde uur van andere betrouwbare...

Ik had een coachingsessie omtrent mijn onderneming. Daar kreeg ik een interessante vraag: 'Wie was jij vroeger?' Damn, wat was dat eventjes confronterend. But here I go. This was me:

Stilte

16-08-2020

In het afgelopen jaar heb ik enorm veel de stilte opgezocht. Dit omdat ik een wandelend energielek was; van zodra ik in contact met iemand ging, verloor ik mezelf. Ik kon er gewoon niet blijven staan. Als je zelf niet in je lichaam zit, kan ook de ander zich niet met jou verbinden. Je moet natuurlijk zelf aanwezig zijn...

Recent werd ik gevraagd wat spiritualiteit voor mij nu precies betekent. Tot mijn grote verbazing kwam ik tot de ontdekking dat ik daar eigenlijk niet meteen een antwoord op had. Bizar. Ik heb ook wel lang weerstand gehad op de term 'spiritualiteit', omdat dat voor mij heel erg zweverig over komt. Daar heb ik het dus niet zo voor.