Healing

Energetische ondersteuning

Healing is een energetische behandeling. De behandeling wordt bovenop de kledij op een behandeltafel uitgevoerd. Je hoeft zelf niets te doen en je mag het volledig ondergaan.

Door middel van aanraking op bepaalde plaatsen op je lichaam wordt de energiestroom in je lichaam geoptimaliseerd. Tijdens de healing wordt Reiki en Quantumtouch toegepast. 

Door de energetische onderstersteuning wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geoptimaliseerd. Je lichaam ontvangt een boost van levensenergie. Deze energie zorgt dat blokkades in je lichaam opgeheven worden. Jouw lichaam weet het best waar de energie het meeste nodig is en welke blokkade de meeste aandacht vraagt.

Na een Healing kan je een diepe innerlijke rust ervaren. Dit komt omdat je lichaam op dat zich op dat moment herstelt in zijn oorspronkelijke staat.

Healing kan ondersteunend werken als je er bijvoorbeeld niet in slaagt om bepaalde stappen te zetten. Healing werkt niet alleen op emotioneel en mentaal niveau, maar kan ook ondersteuning bieden bij fysieke problematieken zoals herstel na operaties, fracturen, wondheling, ed... 

Wil je een graag een Healing ervaren? Een behandeling gaat door in Harelbeke, of bij jou thuis op aanvraag. 

De prijs voor een Healing bedraagt €75. 

Het je extra vragen? 

Je kan een mailtje sturen naar info@huisverum.be of bellen naar +32 472 43 71 33.