Zelfliefde als bijdrage aan de wereld

27-11-2021

Alles in onze wereld is frequentie. Alles. Als je niet trouw blijft aan jezelf, dan daalt je frequentie. Als je een keuze maakt uit zelfzorg en zelfliefde, dan stijgt je frequentie. Zo draag je bij aan de wereld. Als jij goed voor jezelf zorgt en jouw frequentie hoog houdt, dan zorg je voor een stijging in het collectieve energieveld. 

Iemand die van zichzelf houdt straalt dat uit en trilt hoog. Dat is voelbaar. Dat is hoe mensen groeien. Mensen groeien door mee te trillen op het energieveld van een ander. Ga je in verbinding met iemand die laag trilt, dan daalt jouw frequentie. Ga je in verbinding met iemand die hoog trilt, dan stijgt jouw frequentie. 

Als je jezelf door één of andere christelijke overtuiging laat beïnvloeden, waardoor je vind dat iets moet ondernemen voor een ander, terwijl het ten nadele is van mezelf (jouw gemoedstoestand) dan voel je je energie dalen en draag je dus mee aan de daling van de collectieve energie. 

Echte bijdrage aan de wereld ontstaat door radicale zelfliefde. Echt bijdragen doe je door zelfzorg. Vanuit de mind kan dit egoistisch lijken. Vanuit het hart niet. Voor het hart klopt dat. Het hart is de grootste verspreider. Het hart laat mensen voelen. Een open hart trilt hoog en dat is voelbaar. 

Iemand die kiest voor zelfzorg en zelfliefde ervaart overvloed. Zo iemand kan andere mensen laten meetrillen op zijn energie, omdat deze persoon in verbinding staat met de bron. Op deze wijze kan hij moeiteloos anderen inspireren. Hij heeft geen woorden nodig. Hij 'is' gewoon. 

Iemand die kiest voor zelfzorg en zelfliefde heeft een open hart. Iemand met een open hart ervaart heelheid en overvloed. Hij voelt zich verbonden met de bron en ervaart heelheid. Heelheid doet geven.