Leven vanuit je ware kern

Begeleiding in het volgen van je hartsverlangen 


Eens je het pad bewandelt om dichter bij je ware kern te komen om je zielsverlangen te leven, heb je heel wat watertjes te doorzwemmen. 

In deze begeleiding word je ondersteund in de weg naar je zielsverlangen. Je hoeft helemaal niet te weten wat jou zielsverlangen is. Een zielsverlangen is iets wat zich laat ontvouwen. 

De weg naar je ware kern is best intens en zelfs het woord 'intens' is misschien nog wat licht uitgedrukt. Onderweg kan het soms heftig zijn en hierbij kan je soms wel wat steun gebruiken.

Je weet ondertussen wel dat alleen jij verantwoordelijk bent voor je pad, maar soms kan je wel een duwtje in de rug gebruiken om het proces sneller te laten verlopen.

De ondersteuning ligt vooral op energetisch niveau. Doordat ik me als facilitator opstel, kan ik makkelijker zien wanneer je connecteert met je ziel en wanneer je verloren raakt in je mind. Deze manier van connecteren op zielsniveau zorgt dat je groei gefaciliteerd wordt.

In de praktijk kan procesbegeleiding er, afhankelijk van je noden, uit zien als een gewoon gesprek, of we gebruiken visualisaties, quantumtouch, opstellingswerk of lichaamswerk.

Authenticiteit is altijd de kernwaarde voor elk consult. 

De prijs voor een consult bedraagt €75. Korting mogelijk door voorafbetaling van verschillende afspraken samen, vanaf 3 afspraken. (= €55 per consult) 

Een afspraak maken kan door een mailtje te sturen naar info@huisverum.be of te bellen naar +32 472 43 71 33.