Vérum

 Marieke Claerbout

Hier vind je alle informatie over Vérum en mezelf als therapeut en begeleider.

Al op zeer jonge leeftijd stelde ik vragen bij het leven. Het functioneren van de mens fascineert me enorm. Ik wil altijd leren van het leven. Wat ik nodig heb om hierin te groeien, is bezieling. Ik hou ervan geraakt te worden door de juiste mensen, boeken en plaatsen.

Zelfreflectie, leergierigheid en doorzettingsvermogen kernwoorden als het gaat over mijn functioneren.

Om meer van het leven te begrijpen, volgde ik verschillende opleidingen. In de eerste plaats wou ik mijn persoonlijk bewustzijn verruimen. Na verloop van tijd vond ik opleidingen die mijn hart raakten. Deze opleidingen zorgden ervoor dat ik minder in mijn hoofd ging leven en meer contact kon maken met mijn lichaam en buikgevoel. 

Na jarenlang werken in reguliere gezondheidszorg, ontdekte ik dat de huidige gezondheidszorg op verschillende manieren te kort schiet. Daarom ging ik ook op professioneel gebied op zoek naar zinvolle opleidingen die een goede aanvulling konden zijn om deze tekorten op te vullen. 

Op heden werk ik heel graag met familieopstellingen; een zeer zinvolle methode om inzicht te krijgen in je functioneren. Ook traumawerk fascineert me enorm. Mensen hierin begeleiden geeft me telkens een enorme energie-boost.